divendres, 13 de febrer del 2015

Cantata UAP 15: nosaltres hi érem!

Els dies 4 i 5 de febrer els alumnes de l'optativa de música 4t i alguns alumnes de 1r van anar a cantar al musical de la UAP 15, amb l'objectiu de recaptar diners per a Intermón Oxfam i Càritas.
El dia 4 vam anar a fer l'assaig general. A segona hora del matí, vam fer les grues de paper per a l'actuació del dia 5. Tot seguit vam passar llista i vam pujar a l'autobús, on vam repassar les lletres. Tan bon punt vam arribar, vam esmorzar i vam entrar al teatre municipal de Girona per veure l'assaig del grup anterior. Seguidament vam deixar les motxilles en un racó i vam pujar a l'escenari a cantar, a ballar i a passar-ho bé. Tan bon punt vam acabar, vam agafar les motxilles i vam anar cap a l’autobús  per tornar a l’institut.
El dia 5 de febrer també vam marxar a segona hora del matí. Aquest cop venien més alumnes de 1r per veure l'espectacle. 
A Girona, però, els de 4t vam tenir una hora lliure per esmorzar, mentre que els de 1r van visitar la muralla. Els alumnes de 4t i 1r que cantàvem vam pujar al saló de descans. Els alumnes que venien d'espectadors van entrar més tard al teatre, ja que els que cantàvem havíem d’escalfar la veu i deixar les motxilles.
Quan ja estava tot a punt, amb el teatre ple d’alumnes d’institut esperant per veure l'espectacle, ens vam dirigir a l’escenari amb la nostra grua de paper, ens vam col·locar i vam començar l'actuació. En acabar, vam tornar a buscar les motxilles i vam sortir a fora del teatre, on els companys de 1r ens estaven esperant i ens van felicitar. Ens vam fer algunes fotos a fora del teatre, encara que feia fred.
Finalment, vam pujar a l’autobús i vam tornar cap a l’institut.
Ens ho vam passar genial. Va ser una experiència nova per a tots, compartir escenari amb companys nostres i d’altres instituts, escenari i passar-nos-ho tan bé.
Anna Bàrcena (4t C)

Fotos: Roser Bosch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada