dilluns, 14 de desembre del 2015

Una sortida dedicada a l'acústica i a la fotografia avantguardista

El passat dijous 10 de desembre, els alumnes de 4t d'ESO vam anar d'excursió al Caixa Fòrum de Girona. Ens vam dividir en dos grups per poder realitzar les dues activitats que vam anar a fer: veure una exposició sobre un període de la carrera del fotògraf Gabriel Casas i una petita presentació, amb explicació i experiments, sobre el tema del so i l'acústica.

L'exposició sobre Gabriel Casas incloïa 150 fotografies fetes en un període de deu anys (1929-1939) a Barcelona. Gabriel Casas va ser un fotògraf pioner en el seu camp, ja que se'l considera un dels primers fotògrafs avantguardistes. Va dur a terme diverses tècniques de fotografia que aleshores no eren gaire comunes (picats, contrapicats, diagonals...). Va treballar per a diaris i revistes, va fer reportatges sobre esport i tot el tipus de fotografia que li encarregaven. Això sí, sempre enfocat des del seu punt de vista innovador i modern.
L'activitat de so i acústica va ser dinàmica i entretinguda. Vam anar intercalant l'explicació amb experiments que demostraven tot el que ens anaven explicant. 
Per acabar, vam tenir mitja hora lliure per anar a fer un volt per Girona, i després vam dirigir-nos cap a l'autocar per tornar a l'institut.

Carme Nolla Ollé (4t ESO)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada