dilluns, 23 de març del 2015

Un diari de l'esquiada

Primer dia
Ens hem llevat a les quatre del matí per ser a l'institut a les cinc i sortir cap a Andorra. En arribar a l'institut, ens hi hem trobat els companys. Ens hem assegut a l'autocar: els de 3r d'ESO al darrera, i els de 2n d'ESO, al davant. Quan hem entrat a Andorra, hem hagut de treure Internet del mòbil perquè quan surts del país costa molts diners. Hem arribat a l'hotel i hem deixat les coses al bar. Els professors ens han donat unes targetes per poder passar a les pistes. Ens hem preparat i hem anat fins allà. Hem pujat al telefèric, de sis persones. En arribar, hem anat a agafar els esquís. Hem hagut de dir la nostra talla de peu, el pes, el nom i si havíem esquiat abans o no. Hem agafat els esquís i ha vingut una senyora a separar-nos per grups, segons si sabíem esquiar bé, una mica bé o gens. A les 12 han vingut els monitors i han començat les classes. A les dues hem dinat a les pistes i a la tarda els que en sabien han anat per lliure i els que no, amb monitors. En acabat, hem baixat i hem anat a l'hotel. Hem agafat les maletes i hem fet grups per a les habitacions. Ens hem dutxat i molts hem baixat a recepció, que és on hi havia wi-fi. A les vuit hem anat a sopar i a les onze, a dormir.




Segon dia
Com que ja estàvem instal·lats a l'hotel, tot ha estat molt més fàcil. A 3/4 de 9 hem anat al menjador, on havíem quedat amb els professors. Hem començat a esmorzar. Quan hem acabat, hem pogut sortir pel nostre compte, fins a les deu, que és quan hem hagut d'anar a pistes. Per anar-hi hem agafat el telefèric. Un cop a dalt, hem anat a buscar els esquís a la gàbia. Aquest dia hi ha hagut problemes, ja que el dia abans alguns no havien guardat bé les seves coses i tot estava molt barrejat. Hem tardat un quart d'hora a organitzar-ho tot. En acabar cadascú ha marxat per lliure, fins a les dotze, l'hora que ens ha tocat començar la classe amb el monitor. Nosaltres, quan hem tingut lliure, hem baixat per pistes blaves o verdes, però hi havia gent que ja en sabia i se n'ha anat a les vermelles. Avui no ha fet gaire bon temps. Hem estat amb els monitors, però hem parat de seguida, ja que ha fet molt de vent i no s'hi podia estar. Hem anat a dinar a les dues. Hem dinat a pistes, en un bufet lliure. A la tarda no hem pogut esquiar perquè ha fet molt de vent i han tancat les pistes. Hem hagut d'esperar que obrissin el telecadira. Era el primer cop que hi baixàvem i hi ha hagut gent que ha tingut por. En arribar, hem esperat que arribés un bus gratuït que ens ha portat fins a l'hotel. Un cop allà, hem anat a l'habitació, ens hem dutxat i hi ha hagut gent que ha anat a la piscina. Ens han reunit a les sis a recepció i hem organitzat la festa que faríem a la nit. Hem hagut de pagar dos euros i ens han donat un tiquet, sense el qual no podíem beure. La festa ha estat de deu a dotze. Després hem anat a dormir.

Tercer dia
Com que avui ja tornàvem a casa, havent esmorzat hem anat a l'habitació a fer la maleta i a preparar-nos per pujar a pistes. Després d'esquiar, hem dinat al bufet i hem baixat a l'hotel. Quan ha arribat el bus, hem agafat les maletes i hi hem pujat. Hem començat el trajecte cap a Figueres. En entrar a Catalunya, ens hem pogut connectar a Internet. Hem arribat a l'institut a les vuit del vespre i tothom se n'ha anat a casa seva.

Rosalía Quintana (2n ESO A)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada