dijous, 9 d’abril del 2015

"A l'amic segur se'l coneix en la situació insegura": tema per a una redacció

El dissabte 21 de març es va celebrar, a l’institut Alexandre Deulofeu de Figueres, la prova de redacció de la 38a edició del Concurs Coca-cola de relat breu en català, exclusivament per a alumnes de 2n d'ESO.
Cada un dels participants vam ser seleccionats pel nostre professor de llengua i literatura catalanes, que ens va donar un full amb tota la informació i les bases del concurs.
El dia 21 ens vam presentar al lloc de la prova, aproximadament mitja hora abans del començament. Després de un temps d’espera, va aparèixer el representant de Coca-Cola Iberian Partners®, el qual ens va portar a tots els concursants a una classe de l’institut.
Un cop a la classe, ens van fer un petit discurs d’introducció, seguit del tema de la prova escrita. Aquest any, cada participant havia d'escriure una redacció individual a l'entorn del tema “A l’amic segur se’l coneix en la situació insegura”.
Ens van dividir en dues classes. A cada taula hi havia un bolígraf de Coca-cola, un full blanc per fer l'esborrany i un altre full en el qual s'hauria de lliurar la redacció oficial. Vam disposar de dues hores, aproximadament, per escriure una primera versió i després la versió final.
En acabar la redacció, vam lliurar el text i un full amb les nostres dades i les de l’institut al representant de Coca-Cola Iberian Partners®. En acabat, ens van oferir gratuïtament un producte de Coca-Cola.

Pep Barba (2n A)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada