Hem
entrevistat l'Anna Lara, que, juntament amb la Margui, s'encarrega de la
cantina de l'institut, un dels espais més importants i concorreguts de l'institut.
Com
és la relació amb els professors i els alumnes?
És
molt bona, la relació.
Els
alumnes compren de tot o només compren brioixeria?
No,
compren més entrepans i algunes coses com patates. Una
mica de tot.
Quins
entrepans es venen més a l’hora del pati? I quines begudes?
Els
entrepans de fuet i, de beguda, el Bifrutas.
Quins
entrepans es venen menys a l’hora del pati?
Els
entrepans de salami i de xoriç.
A
quina hora soleu començar a treballar als matins? I a quina
hora soleu marxar de l’institut?
Depèn.
La que
obre la
cantina
ve a les 7 i se'n va a les 11:45, i la que ha vingut a les 11:00 se'n
va a les 5.
Al
migdia quants alumnes es queden a dinar? Ho fan perquè tenen
activitats de tarda?
Es
queden molts pocs alumnes a dinar, però els dimarts es quan se'n
queden més.
Això
de treure les patates Gublins, a què és degut?
Va
ser decisió meva i de la Margui, perquè vèiem que els alumnes
compraven Gublins i no compraven entrepans.
D’on
vénen els embotits i el pa i tota la secció de brioixeria? I els
altres productes (hortalisses, verdures...)?
El
pa ve de la Fleca Gardella, l'altre pa de Pacfren, i els panets els
faig jo. La pastisseria ve d'aquí Figueres; l'embotit ve del Gros
Mercat, menys el pernil i el formatge; les begudes vénen d'una
distribuïdora de Vilamalla i les patates, de Frit Ravich; el cafè
ve d'una empresa que és diu Callís i alguns dels productes que
tenim són ecològics.
A
l’hora del pati és quan teniu més feina. Abans i després del
pati, quines tasques feu?
Abans
del pati preparem els entrepans i després del pati preparem el
dinar.
Com
decidiu el plat del dia?
El fem cada dia, tret del divendres, que és quan tanquem més aviat. El menjar que fem no el repetim en tot el
trimestre. I els altres menjars, els tenim preparats amb antelació.
Només
cuina la Margui o cuines tu també?
Ho
fem a mitges.
Sara
Cayuela i Paola Caporale
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada