dijous, 15 d’octubre del 2015

Anna Lara, treballadora de la cantina: "Alguns dels productes que tenim són ecològics"

Hem entrevistat l'Anna Lara, que, juntament amb la Margui, s'encarrega de la cantina de l'institut, un dels espais més importants i concorreguts de l'institut.


Com és la relació amb els professors i els alumnes?
És molt bona, la relació.

Els alumnes compren de tot o només compren brioixeria?
No, compren més entrepans i algunes coses com patates. Una mica de tot.

Quins entrepans es venen més a l’hora del pati? I quines begudes?
Els entrepans de fuet i, de beguda, el Bifrutas.

Quins entrepans es venen menys a l’hora del pati?
Els entrepans de salami i de xoriç.

A quina hora soleu començar a treballar als matins? I a quina hora soleu marxar de l’institut?
Depèn. La que obre la cantina ve a les 7 i se'n va a les 11:45, i la que ha vingut a les 11:00 se'n va a les 5.

Al migdia quants alumnes es queden a dinar? Ho fan perquè tenen activitats de tarda?
Es queden molts pocs alumnes a dinar, però els dimarts es quan se'n queden més.

Això de treure les patates Gublins, a què és degut?
Va ser decisió meva i de la Margui, perquè vèiem que els alumnes compraven Gublins i no compraven entrepans.

D’on vénen els embotits i el pa i tota la secció de brioixeria? I els altres productes (hortalisses, verdures...)?
El pa ve de la Fleca Gardella, l'altre pa de Pacfren, i els panets els faig jo. La pastisseria ve d'aquí Figueres; l'embotit ve del Gros Mercat, menys el pernil i el formatge; les begudes vénen d'una distribuïdora de Vilamalla i les patates, de Frit Ravich; el cafè ve d'una empresa que és diu Callís i alguns dels productes que tenim són ecològics.

A l’hora del pati és quan teniu més feina. Abans i després del pati, quines tasques feu?
Abans del pati preparem els entrepans i després del pati preparem el dinar.

Com decidiu el plat del dia?
El fem cada dia, tret del divendres, que és quan tanquem més aviat. El menjar que fem no el repetim en tot el trimestre. I els altres menjars, els tenim preparats amb antelació.

Només cuina la Margui o cuines tu també?
Ho fem a mitges.

Sara Cayuela i Paola Caporale

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada