divendres, 16 d’octubre del 2015

Tres recomanacions: llibre, pel·lícula i sèrie de televisió (I)

Ens agradaria introduir aquest article informant els lectors que cada mes farem la recomanació d’un llibre, una pel·lícula i una sèrie de televisió.
En aquesta recomanació del mes d'octubre parlarem de Heat, una pel·lícula de Michael Mann amb Al Pacino i Robert de Niro, d'Els herois i Los soprano.
Heat és una pel·lícula de 1995 dirigida per Michael Mann, amb Robert de Niro i Al Pacino com a protagonistes, juntament amb Val Kilmer. La història es centra en Neil McCauley, un delinqüent professional, i Vincent Hanna, un policia de la divisió de robatoris i homicidis de la policía de Los Angeles.
Els herois és un llibre centrat bàsicament en una guerra entre l’exèrcit de “la unió” i el dels homes del nord, específicament en una batalla cruenta i salvatge entre els dos exèrcits. Un llibre entretingut per passar una bona estona llegint.
Los soprano és una serie de televisió de HBO que incloïa el difunt James Gandolfini. Fent referència a moltes pel·lícules tan icòniques com El Padrino o Uno de los nuestros, es centra principalment en la família de Tony Soprano, el líder de la màfia de Nova Jersey.  És una serie molt aclamada i guardonada, de gènere dramàtic, amb moltes dosis d’humor.



Pep Barba i Dani Blanco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada