dijous, 19 de novembre del 2015

Anna Teixidor, periodista de TV3, ens visitarà el proper dilluns

Anna Teixidor és una periodista figuerenca que treballa a TV3. Sol treballar com a corresponsal, però ha dirigit uns quants reportatges i documentals, com ara “Salt, assaig de convivència”, “Ivie Okundaye, una dona de carretera”, “A la recerca del paradís”, “Somnis atrapats” i “Els últims dies de Tom Sharpe a la Costa Brava”, entre d'altres. S’ha especialitzat en camps difícils i delicats, com ara la immigració, els refugiats o el terrorisme islàmic.
Teixidor vindrà a explicar-nos com és la feina de periodista, a quin camp es dedica, com va començar, i el més important: a contestar les preguntes dels alumnes.
La periodista visitarà els alumnes de l’optativa de revista el dilluns 23 de novembre. En principi Teixidor havia de venir el dilluns dia 16 de novembre, però degut als atemptats de París no ho va poder fer perquè va haver de desplaçar-se a Barcelona per cobrir aquesta informació.  
En aquest vídeo podeu seguir una intervenció d'Anna Teixidor al programa Els matins de TV3:


Aquest enllaç correspon a una de les notícies que ha signat Teixidor al TN de TV3:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/mares-que-han-perdut-els-seus-fills-pel-trafic-de-menors-a-melilla/video/5536137/

Tito Barba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada