dimecres, 4 de novembre del 2015

De Colera a Llançà, pel camí de ronda


Divendres 30 d'octubre vam fer una sortida, dins el currículum d'Educació Física, amb els nens de 1r d'ESO de l'INS Narcís Monturiol per conèixer i gaudir de l'entorn, la natura, la costa, el mar i el camí de ronda de Colera a Llançà. 


Vam tenir un dia increïble. Vam sortir de la platja de Colera/port esportiu de Colera i, després de travessar el seu vistós pont groc, ens vam enfilar, com les cabres, fins a la muntanya dels Canons, des d'on ens vam dirigir cap a la Punta del Frare i l'Illa Grossa per arribar a la cala de la casa de la família Suqué/Mateu. Tot grimpant per les roques, vam arribar a la platja de Garbet, on vam parar a esmorzar. Havent esmorzat vam reprendre la marxa fins a trobar la platja del Borró/les Assutzenes i vam passar per damunt de la cala nudista de la Punta del Borró, situada a l'increïble paratge naturista del Cap Ras. Vorejant la costa vam trobar la preciosa Cala dels Brams, i de seguida vam ser a la platja de Canyelles, des d'on vam pujar a la carretera per tornar a baixar a la platja de Grifeu. Hi vam descansar una estoneta per tornar a caminar, seguint la carretera, fins al port de Llançà. 


Una sortida molt recomanable per fer amb nens. És divertida i fàcil. La distància és de set quilòmetres, té una durada de tres hores i un desnivell de només 250 metres. Els alumnes van disfrutar molt i van patir poc en un dia ideal.

Xavi Cuadrado (professor d'educació física)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada