dilluns, 9 de novembre del 2015

Tres recomanacions: llibre, pel·lícula i sèrie de televisió (II)

Aquest mes us recomanem la lectura de Fundación, d'Isaac Asimov, la pel·lícula Alguien voló sobre el nido del cuco i la sèrie de televisió Gotham.
Fundación és el primer dels tres llibres de la trilogia de les Fundacions d’Asimov. El llibre explica inicialment la creació d’una fundació amb la finalitat de preservar tots els coneixements en una enciclopèdia galàctica.
Cada una de les cinc parts del llibre és un relat autònom amb uns capítols i personatges determinats units per un tret comú: la fundació. Un llibre per als amants de la ciència-ficció.
Alguien voló sobre el nido del cuco és una pel·lícula dirigida per Milos Forman i protagonitzada per Jack Nicholson, que va ser premiat amb l’òscar al millor actor. La pel·lícula relata la reclusió de Randle McMurphy, un delinqüent, en un hospital psiquiàtric.
Gotham és la història de la ciutat de Gotham abans de l’aparició de Batman, l’heroi creat per DC Comics.
Ens centrem en el detectiu James Gordon de la policia de Gotham, amb l’aparició de personatges famosos dels còmics de Batman: el Pingüí, Enigma, Catwoman, Harvey Dent, Bruce Wayne i el seu majordom Alfred Pennyworth, i, finalment, el futur comissari Gordon.



Pep Barba i Dani Blanco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada