dilluns, 23 de maig del 2016

Àvies 100% guapes

El passat dia 11 d’abril vam anar a parlar amb la Rosa Abulí, coordinadora d'activitats de cicles, per parlar del projecte de perruqueria La bellesa a la vellesa. Aquest projecte formava part de la setmana cultural del centre de dia Els Arcs, de Figueres.


La Rosa ens va dir que tot va començar de casualitat, fa uns set anys. Dos cops per setmana es feien serveis de perruqueria a clients de fora del centre. Com que el comportament dels alumnes a classe no era l'adequat, la Rosa va voler fer alguna activitat per millorar aquesta actitud. Es va reunir amb les professores de perruqueria i estètica per demanar-los col·laboració. Durant la reunió, van trucar des d’Els Arcs per demanar si volien anar-hi. La Rosa va acceptar la proposta perquè li va semblar una bona oportunitat de canviar l’actitud d’aquells alumnes i fer-los més responsables.
Cada any, des d'aleshores, s'ha fet aquesta col·laboració. Enguany va ser els dies 30 i 31 de març. Les cinc alumnes de 2n de perruqueria que hi van participar van fer un power point per explicar a les àvies de la residència la seva feina a l’institut. Després van pentinar-les. L’objectiu era que les àvies estiguessin al 100% guapes”, explica la Rosa.
L’endemà, aquestes cinc alumnes van preparar una passarel·la amb una alfombra vermella i hi van fer desfilar les àvies a qui havien fet algun pentinat.

Alba Méndez, Nicole Ramírez i Lamiae Drissi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada