dimecres, 4 de maig del 2016

Sirmione, Verona, Venècia, Florència i Pisa: cinc museus a l'aire lliure

Vam sortir de l'institut a les 7 de la tarda. Anàvem ben preparats per afrontar el llarg trajecte en bus fins arribar a Sirmione. Dúiem mantes, coixins, baralles de cartes, música, llibres... I ganes. Moltes ganes de fer el viatge.
Vam passar tota la nit al bus: dormint, xerrant, jugant a cartes, cantant i rient. Vam fer diverses parades al llarg del camí abans d'arribar. I aproximadament cap a les 8 del matí de l'endemà vam arribar a Sirmione. Allà vam fer un passeig pel poble costaner i en acabat ens vam dirigir a Verona. Un cop a Verona, vam anar a visitar l'Arena i, tot seguit, la casa de Julieta. Amb tot això es va fer l'hora de dinar, i cadascú va anar a menjar on va voler. Vam tenir un parell d'hores lliures per poder voltar pel centre, i en acabar vam agafar el bus per dirigir-nos a l'hotel on ens instal·laríem dues nits. L'hotel estava situat a Lido di Jesolo.
L'endemà vam anar en bus fins al lloc on havíem d'agafar el vaporetto per arribar a Venècia. A Venècia, vam fer un recorregut per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat. A l'hora de dinar, ens vam ajuntar en grups i vam anar on ens venia de gust. Vam tenir algunes hores lliures, també, per poder voltar i perquè, qui volgués, tingués l'oportunitat de fer un passeig en góndola.


Ens vam retrobar tots a la plaça de Sant Marc. Junts vam tornar al vaporetto i vam anar cap a l'hotel. Vam sopar allà, i l'endemà ens vam despertar ben aviat per tornar a agafar el bus i dirigir-nos a Florència.
A Florència, vam visitar-hi la Galeria degli Uffizi i la Galeria dell'Academia. Vam tenir l'oportunitat de poder veure algunes de les mostres d'art més importants del món, i de tots el temps: des del Naixement de Venus de Botticelli fins al David de Miquel Àngel.
A l'hora de sopar vam anar tots junts a un típic restaurant italià al centre de Florència. En acabat, vam passejar per Florència i vam anar cap a l'hostal on estàvem instal·lats.
L'endemà, abans de marxar definitivament de Florència, vam passar per un mirador amb unes vistes esplèndides, des d'on es podia apreciar tota la ciutat de Florència. Vam fer-nos algunes fotos i, ara sí, vam dirigir-nos a la nostra última parada: Pisa.
Un cop a Pisa, vam anar directament a veure la famosa Torre di Pisa. Vam poder-nos fer les típiques fotos amb la torre, i vam dinar ràpidament alguna cosa, ja que havíem d'anar a l'aeroport.
Vam arribar a l'aeroport de Girona a les sis de la tarda, aproximadament. Allà ens esperava l'autocar que ens havia de retornar, finalment, a Figueres.

Carme Nolla (4t A)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada