dilluns, 11 de maig del 2015

Crònica de Sant Jordi

8.00 Sóc de camí a l'institut. Avui vaig lleugera; no porto motxilla, ja que és sant Jordi i a l'institut no farem classe.

8.15 Entra cadascú a la seva respectiva classe, xerrant animadament sobre els tallers i les roses que regalaran als seus estimats i estimades.

8.30 Ens expliquen com hem de fer una original llibreta personalitzada, i les duem a terme amb bon ambient, música i riure.

9.30 Ja hem acabat tots el nostre llibre. A tots ens ha agradat, i estem satisfets amb el resultat. Ara mateix estem baixant les escales per anar a la sala d'actes a veure l'obra de teatre que el grup d'actors i actrius de l'institut han preparat.

10.15 Entrem a la sala d'actes. Ens asseiem a primera fila. Presentem l'obra i comencen. Vaja, hem quedat atònits davant la interpretació dels actors i les actrius. Ho han fet molt bé i tenen un nivell molt bo.

11.15 Ara som al gimnàs de l'institut. Algunes noies de 3r han preparat un ball i estan a punt d'exhibir-lo. Comencen.

11.45 Han acabat de ballar. Ho han fet molt bé, també! Semblen professionals. Ara mateix som al pati una estona abans de marxar al Parc-bosc.

12.00 Marxem al Parc-bosc. Hi anem tots els de 2n d'ESO. Som molts!


12.15 Ja hem arribat i ens hem assegut en uns "bancs" del parc. Ens hem preparat per assajar les obres de teatre i fotografiar-les. Aquest joc, ens l'ha proposat la professora de visual i plàstica, i ens ha semblat bona idea.

13.15 Hem acabat i ens han deixat una estona lliure pel parc. Som tots en una espècie de roda lluitant per tenir-hi un lloc.

14.00 Som a la cantina. Estan donant els premis del concurs literari. El guanyador ha estat en Pep, de la nostra classe.

14.15 Ens acaben de dir que ens deixen estar al pati fins que toqui el timbre.

14.45 Toca el timbre. Fi de Sant Jordi a l'institut. Ara celebrarem Sant Jordi amb les persones que estimem.

Cindy Gómez (2n A)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada