dimarts, 5 de maig del 2015

Els regals de lectura, vistos des de l'escola

La setmana vinent els alumnes voluntaris de 3r i 4t d'ESO que participen en els Regals de lectura faran la cinquena i última sessió. En el text que llegireu a continuació, els tutors de cicle mitjà i cicle superior de l'Escola Salvador Dalí fan una valoració molt positiva d'aquest projecte, que va arrencar el curs passat i es du a terme també a l'Escola Anicet de Pagès. L'àlbum de fotos correspon a dues de les sessions de lectura del mes d'abril.

L'escola Salvador Dalí hem gaudit dels Regals de Lectura de l'Institut Narcís Monturiol.
Com en tots els projectes en què les persones són les protagonistes, hi ha hagut algun o altre problemet... res important i fàcil de resoldre.
D'altra banda, valorem aquest projecte com una iniciativa molt positiva i creiem que aporta molts avantatges i beneficis al nostre alumnat.
Per part dels nois i noies de secundària, és una experiència molt enriquidora preparar, llegir, dialogar i, sobretot, i el més important, connectar amb l'alumnat més petitó. De ben segur que els serveix per a millorar la seva dicció, la seva comprensió, el seu raonament i els reforçarà la seva autoestima.
Per part del nostre alumnat, cal dir que esperen aquestes estones amb moltes ganes i entusiasme. Gaudeixen de l'activitat i els serveix de referent.
Moltes gràcies per aquesta feina i endavant!
Us esperem el curs vinent!
Salutacions!

Tutor i tutores de l'Escola Salvador Dalí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada