dijous, 28 de maig del 2015

El viatge perfecte

El viatge d’Itàlia va ser molt especial i divertit. Vam poder fomentar la camaraderia i vam conèixer un gran país. Vam visitar diferents ciutats (Verona, Burano, Venècia, Florència, Pisa i Lucca).
L’estada als hotels va ser molt curta i agradable, encara que vam haver d'aixecar-nos molt aviat. Arribàvem molt cansats després d'haver estat tot el dia caminant per les ciutats, i vam haver d'anar cada dia amb autocar perquè les ciutats eren bastant lluny dels hotels. Però a l'autocar no ens vam avorrir pas: vam veure pel·lícules, vam xerrar, vam cantar, etc.
Quant al tema del menjar, esperàvem menjar molta pasta, ja que és molt típica d'Itàlia, però els plats van ser molt variats i bons. A més a més, ens van deixar temps lliure per passejar per les ciutats i per poder comprar records per a la família. Els horaris per menjar eren diferents  quasi cada dia, ja que un dia podíem menjar al restaurant i el sopar era lliure (o a la inversa).
Les visites als museus van ser llargues, però alhora entretingudes i interessants. Vam poder visitar diferents museus i aprendre'n molt, però el que més ens va impressionar va ser L'Acadèmia, on hi ha el famós David de Miquel Àngel (l'escultura de l'home perfecte).
El viatge va ser preciós, màgic, inoblidable, esgotador... Sí, no podem negar que va ser esgotador, però si no fos per aquest esgotament que vam haver de “suportar”, ara mateix no tindríem aquest record tan meravellós als nostres cors.



Alumnes de 4t d'ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada