divendres, 29 de maig del 2015

London Getaway - 13, 14, 15th May 2015

El nostre autobús ens esperava davant de l'institut. Estàvem fascinats. Vam sortir cap a Barcelona a un quart i cinc de tres de la matinada. A l'aeroport del Prat vam agafar un avió de Ryanair. A dos quarts de set del matí es va enlairar.
Vam arribar a Londres deu minuts abans de les vuit (les 8:50 aquí). Un autobús ens esperava al pàrquing de l'aeroport. L'autobús ens va dur a l'hostal Wombat's. Aquest hostal era increïble: maco i molt original. 
Vam arribar a les deu del matí a l'hostal. Hi vam deixar les nostres maletes i vam marxar, amb el metro, a Baker street. Primer vam visitar Picadilly Circus. Vam veure moltes pantalles grans als edificis. Seguidament, vam anar a una plaça a menjar-nos els entrepans. Després vam fer-nos fotos a les típiques cabines de telèfon. A la tarda vam visitar el Big Ben, el London Eye i el Palau de Westminster. Després vam anar a Covent Garden. A Covent Garden hi ha moltes botigues de roba, pastisseries, restaurants... 
El segon dia plovia, però vam poder fer moltes coses. Vam anar a Harrod's, el centre comercial on compra la reina. Seguidament vam anar a Oxford street, un carrer amb moltes botigues. Vam comprar roba i souvenirs. Després vam anar al Museu de la Ciència. Va ser sorprenent! Seguidament vam tornar a anar a Covent Garden. Després vam tornar a l'hostal.
El tercer dia vam visitar Camden Market. Vam veure molts restaurants amb menjar de tot el món i botigues amb molts productes estranys. A la tarda vam anar a l'aeroport d'Stansted i vam haver d'esperar l'avió cinc hores. L'avió va aterrar a les dues de la matinada a Barcelona. No vam arribar a Figueres fins a les quatre de la matinada.


Sara Ruiz Marín (3r B)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada