diumenge, 24 de maig del 2015

English Time: Workshops and Masterclass

Les professores Gemma Martínez i Raquel Feliu, creadores del projecte English Time, van organitzar un esdeveniment anomenat Masterclass. Divendres 22 de maig ens vam reunir, a Figueres, tots els centres que fan English Time a l'Alt Empordà i en grups vam fer tallers. Hi vam participar alumnes de quatre instituts de Figueres (Narcís Monturiol, Cendrassos, Ramon Muntaner i La Salle), Vilafant, Llançà i Cadaqués. Del nostre institut, hi vam anar la classe de 2n ESO A.



Quan vam arribar a classe, ens van donar els nostres Passports. En aquest document es deia on havíem d'anar exactament. Cada passaport tenia, a la part de darrera, una llista per apuntar els contactes dels nous amics que faríem, i els pins de I Love English Time. Quan vam arribar al pavelló ens vam retrobar amb molta gent coneguda i els professors ens hi van deixar anar abans no vam entrar. De sobte, la Raquel va sortir del pavelló i ens va dir que ja era l’hora de començar les activitats.
EL pavelló estava decorat amb la bandera anglesa i la bandera nord-americana. Hi havia diverses cabines de telèfon de Londres fetes de cartó que senyalaven els tres circuits de tallers (London, Sydney i New York).
A cada circuit, hi havia deu activitats diferents. EL primer Workshop estava dirigit per uns alumnes de 2n de batxillerat de l'institut Cendrassos i tractava d'experiments químics. El segon Workshop el dirigien les professores del nostre institut, (a London, la Maria Martínez i la Judith Molas), que ens van ensenyar a fer una wallet (cartera o moneder). El tercer era un trivial, on se'ns feien preguntes i en grup les responíem. El quart consistia a resoldre un assassinat. El cinquè Workshop tractava de geografia: havíem de situar cada país d'Europa en un mapa del continent. En el sisè vam aprendre la piràmide alimentària. En el setè ens posaven un fragment d’una cançó i havíem d’endevinar quina cançó era. El vuitè era un joc anomenat Who I am? (qui sóc?); ens van posar al front una etiqueta amb un nom que no podíem veure, i havíem d’anar fent preguntes per descobrir-lo. El penúltim Workshop era un dictat en parelles: un escrivia i l’altre havia d'anar corrents a veure el text que dictaria tot seguit. I a l’últim calia sumar els números de la data de naixement per saber la nostra personalitat.
Vam tenir quinze minuts d’esbarjo, per anar al lavabo, esmorzar i conèixer gent.
Va ser una jornada excel·lent. CONGRATULATIONS a les organitzadores!



Tito Barba (2n A)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada