dimarts, 23 de febrer del 2016

Una esquiada d'alts i baixos

Un grup d'alumnes de 2n ESO van anar a esquiar la setmana passada a l'estació de La Molina. Marta Márquez, de 2n C, ha escrit la crònica que publiquem. Aviat hi afegirem una entrevista amb els professors acompanyants, en Xavi Cuadrado i l'Agustí Pratsevall. Mentrestant, podeu fer un cop d'ull a l'àlbum de fotos.

El dia 18 de febrer els alumnes de 2n vam anar a La Molina a esquiar.
Vam trigar dues hores o una mica més a arribar, fent una parada. Quan vam arribar a les pistes, ens esperava un monitor que ens guiaria durant l’estada allà. Ens va explicar una mica què faríem a pistes i ens va informar que ens dividirien en dos grups: els que en sabien més i els que menys.
A les persones que en sabien més els va tocar una professora molt simpàtica i agradable: la Maria. I nosaltres, els que en sabem menys, vam tenir la Judit. Ens va ajudar en tot el que podia i ens va ensenyar coses bàsiques de l’esquí. Però va arribar un moment que va haver de marxar i ens va presentar un altre monitor que ens faria classe a partir d’aquell moment. Aquell monitor era molt desagradable; no ens ajudava gaire i pensava que sense haver esquiat mai podíem aprendre'n a la primera, quan no era així.
A l’hora de dinar, a les dues, vam reunir-nos tots amb els professors de l’institut i els que en sabien més comentaven que els havia anat molt bé de moment, mentre que nosaltres vam decidir dir a l’Agustí i en Xavi que no ens agradava gens en Roc, el monitor que teníem aleshores. L'hi van comentar i a partir d’aquell moment va ser més simpàtic. 
Quan vam acabar, a les 6 aproximadament, vam anar a l’hostal. Allà va estar tot bé; ens van repartir les habitacions i vam passar una bona nit. L'endemà vam anar a esquiar fins a les 3, després vam dinar i vam marxar. L’últim dia per a mi va ser el millor; no va estar gens malament!

Marta Márquez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada