dilluns, 29 de febrer del 2016

Last Call to Stansted

Dimecres 17 de febrer els alumnes de 3r d’ESO es van despertar a les dues de la matinada amb l’objectiu d’emprendre un llarg viatge cap a la capital del Regne Unit. A les tres del matí van agafar l’autobús en direcció a Barcelona. A dos quarts de sis ja eren a l’aeroport del Prat, i, amb molt d’estrés i fatiga, finalment van arribar a Londres.


Un cop establerts a l’hostal, els alumnes es van acomodar a les seves habitacions, on van descansar després d’un llarg i cansat dia. A l’endemà els esperava una jornada molt intensa per la ciutat. Es van despertar, i després de gaudir de l’esmorzar que l’hostal els havia proporcionat, van sortir en direcció a Candem Market, un curiós carrer ple de botigues i comerços, on hi van passar el matí. Allà van poder disfrutar d’extravagants productes i comprar alguns souvenirs per a les seves famílies. Van dinar i, a la tarda, van fer una ruta turística per Chinatown, i altres llocs del centre de Londres, com ara Oxford Street, la riba del riu Tàmesi i la zona del Big Ben. Finalment, van anar a sopar al Covent Garden.


El matí següent, ja preparant-se per tornar, van haver d’abandonar les habitacions i deixar les maletes a una sala de l’hostal. Van dirigir-se a Buckingham Palace. Després de creuar Hyde Park, van arribar-hi. Allà, van ser testimonis del tradicional canvi de guàrdia. Havent dinat, van retornar a l’hostal per darrera vegada, ja que havien de marxar cap a l’aeroport. Van agafar les maletes i van emprendre el llarg viatge que els esperava fins a Barcelona. Un cop arribats, i després d’haver passat el control de duanes, van pujar a l’autobús, on van poder descansar fins a l’arribada a Figueres, aproximadament a les tres de la matinada.
Tot i el primer dia decebedor a l’aeroport del Prat de Barcelona, en el qual hi va haver moments de tensió i una certa desesperació arran de la pèrdua de l'avió de Ryanair, els alumnes de 3r d’ESO han fet una valoració molt positiva del viatge.
Els alumnes creuen que les sortides a països estrangers fomenten l’autosuficiència i milloren les seves capacitats comunicatives. També creuen que és bo conèixer noves cultures i llocs d’interès.

Raimon Casanovas, Tomeu Juanola i Adrian Seicean


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada