dijous, 21 d’abril del 2016

Empordoneses: L'art explica el fenomen dels refugiats

Empordoneses és un projecte que neix el març de l’any 2010 a la ciutat de Figueres. Inicialment es va caracteritzar per ser una trobada d’artistes empordaneses i per explorar les particularitats i les dimensions del món femení. Tot i que el projecte ha anat evolucionant i avui en dia també hi participen homes, continua celebrant-se en el marc del Dia internacional de la dona treballadora. Empordoneses busca abraçar totes les manifestacions i disciplines artístic-visuals possibles.
Un grup d’alumnes de l’institut, que fan l’assignatura de visual i plàstica a 4t ESO, han participat en l’exposició. Els treballs dels alumnes dels diferents instituts participants (Monturiol, Deulofeu, Escolàpies i La Salle) es van exposar al vestíbul del Consell de l’11 al 31 de març.
La coordinadora d’Empordoneses és Pilar Farrés, administrativa de l’INS Monturiol i, alhora, artista. Dissabte 7 de maig, Pilar Farrés i Fiona Morrison duran a terme un taller d’art adreçat a famílies: es tracta de Projecte Llar, que es durà a terme a Ca l’Anita (Plaça de Sant Pere, 1).
D’altra banda, divendres 15 d’abril es va inaugurar l’exposició Rebutjats i Mare Nostrum, de Pilar Farrés, al Museu del Joguet de Catalunya, que es podrà visitar fins al 8 de maig.


Loubna Boutaba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada