dilluns, 25 d’abril del 2016

Notícies originals

El passat dissabte 9 d’abril, els alumnes de 3r d'ESO Lamiae Drissi, Paola Caporale, Pep Barba, Raimon Casanoves i Tomeu Juanola van participar en el segon Concurs de narrativa periodística, que organitzava el Centre de Recursos Pedagògics, al costat de l’INS Olivar Gran.


Tot va començar a 2/4 de 10 del matí. Els alumnes van entrar en una sala amb tres taules grans i plena de cadires. Una noia va explicar-los els requisits que necessitava la redacció i els va asseure a tots segons els números que tenien assignats. Després els va explicar tot allò relacionat amb la notícia que havien de redactar. Havien de basar-se en una foto d'una noia asseguda en un banc que mirava el telèfon mòbil. Tenien una hora per redactar-la i havien de fer un text d’entre 15-20 línies, però si es passaven d'extensió no passava res. També va explicar-los que el jurat miraria l’originalitat de la notícia, però també que en el text no hi hagués faltes i estigués ben redactada. 
Un cop explicat tot, la noia va donar un full en blanc als participants per fer l’esborrany, i després el full on havien d’escriure el text en net.
Quan tots els alumnes van haver acabat, els organitzadors van lliurar-los un diploma de participació.
Finalment, van reunir tots els participants i els van fer una foto, que va sortir publicada el 12 d’abril al setmanari Empordà.  

Lamiae Drissi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada