dilluns, 25 d’abril del 2016

Sant Jordi a l'escola Salvador Dalí

La Bouchra Zerki i la Nisrin El Hadrouj, alumnes de 4t B, van participar divendres 22, vigília de Sant Jordi, a les activitats de tarda que l'escola Salvador Dalí va dedicar als llibres i a la lectura. La Bouchra i la Nisrin van explicar als nens i nenes de 1r i 2n de primària el conte De què fa gust la lluna?, de Michael Grejniec, publicat per l'editorial Kalandraka. El text que llegireu a continuació, l'han escrit la Bouchra i la Nisrin en forma de notícia.

Un record més

El divendres 22 d'abril dues alumnes de 4t ESO d'aquest centre van anar a l'escola Salvador Dalí de Figueres a llegir, als alumnes de P5 i 1r, un conte titulat De què fa gust la lluna?
Per explicar el conte van tenir un suport visual. Es tractava del paisatge nocturn del conte, on les alumnes havien d'enganxar els animals que anaven apareixent al llarg de la història.
Va ser una experiència molt divertida per a elles, ja que als nens els feia molta il·lusió i van estar molt atents. Alguns d'ells ja coneixien la història, però no en recordaven el final.
Finalment, tothom va participar fent preguntes. Va ser un record més per a les nostres alumnes del curs 2015-2016.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada